Calçots J.Vila

Cargols J.Vila

Bolets J.Vila

Mistela J.Vila

Oli J.Vila

Calçots arrebossats

   

Ingredients

   
  • 5 calçots per persona
  • Un ou
  • Pa torrat
  • Farina
  • Salsa de calçots

 

 

 

 

Elaboració

Netejarem bé els calçots i els hi treurem només la capa que té la sorra, aquella que és més dura. Tallem els calçots en dos o tres trossos.

Els courem al microones seguint les indicacions del vostre forn. El meu té l'opció "verdura", que et diu segons els grams de verdura el temps de cocció. Més o menys van sortir 300 grams de calçots, que es van coure en uns quatre minuts.

Un cop cuits, els enfarinem lleugerament, després els passem per l'ou batut i finalment pel pa torrat. Courem els calçots en una paella amb oli abundant, ben calent. Ja veureu que es couran de seguida, com a molt en dos o tres minuts. Posem els calçots (un cop arrebossats) sobre paper de cuina per eliminar l'excés d'oli i ja només caldrà menjar-los acompanyats de la tradicional salsa.


Per llepar-se'n els dits!

Registra't

Imatges 

Scroll to top